Doplnkové poistenie bude sporenie - Škriniar, Pavel, 1979-
Súčasťou tretieho dôchodkového piliera je aj doplnkové dôchodkové poistenie. Tento segment kapitálového trhu ponúka daňové zvýhodnenie aj pre príspevky zamestnávateľov. Vývoj trhu doplnkového dôchodkového poistenia. Porovnanie poisťovní. Štruktúra investícií v DDP.