Albert Einstein: Magické číslo 72 - Paul, Norbert
Albert Einstein a jeho konštanta čísla 72. Spôsoby uplatnenia pravidla čísla 72 v praxi. Využitie pravidla čísla 72 v bankovníctve a na finančných trhoch. Ilustračné príklady.