Za krajinami únie výrazne zaostávame
Sledovanie zdravotného stavu obyvateľov Slovenska - prevencia a starostlivosť o zdravie, vrátane zdravotného uvedomenia občanov. Dĺžka života, faktory ovplyvňujúce chorobnosť a úroveň starostlivosti občanov o svoje zdravie. Ohrozenejší sú najstarší. Máme čo doháňať za krajinami EÚ. Ovládajú nás pochutiny a zlozvyky.