Zverejňovanie informácií o finančných nástrojoch podľa IFRS 7 - Tumpach, Miloš, 1970-
Nový štandard IFRS 7 - snaha o konsolidáciu ustanovení a postupov "rozptýlených" vo viacerých rámcových normách. Štruktúra samotného IFRS 7. Vykazovanie kategórií finančných nástrojov. Posúdenie rizík plynúcich z finančných nástrojov (úverové riziko, riziko likvidity, trhové riziko).