Finančné nástroje - špecifické problémy - Černý, Michal R.
Reklasifikácie medzi kategóriami finančných aktív. Ukončenie vykazovania finančného aktíva. Dátum obchodu verzus dátum vysporiadania. Definícia derivátu. Burzové deriváty. Finančné nástroje a výkaz o zmenách vo vlastnom imaní. Finančné záväzky verzus kapitál. Zverejňovanie informácií o finančných nástrojoch. Príklady.