Elektronický obchod stále v plienkach - Palovič, Dag
V Amerike predstavuje elektronický obchod úplnú klasiku nakupovania, v západnej Európe zaznamenáva stále silnejší rozmach, v Čechách boom. Situácia na Slovensku - prekážky. Zásielkový verzus elektronický obchod. Aký bude vývoj. Ideálny e-shopping.