Efektívny indoor - Sobinovská, Júlia
Indoor nosiče - reklamné zariadenia umiestneneé v interiéroch budov, zariadení, vo vozidlách MHD alebo vlakoch. Stávajú sa stále viac žiadaným médiom. Indoor nosiče v nákupných a obchodných centrách.