Pracovnoprávne nároky zamestnancov pri konkurze - Jendrálová, Anna
Riešenie úpadku dlžníka upravené v zákone č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii. Organizačné zmeny a skončenie pracovného pomeru. Hromadné prepúšťanie. Skončenie pracovného pomeru z organizačných dôvodov a odstupné. Organizačné zmeny a prechod práv a povinností z jedného zamestnávateľa na druhého. Mzdové nároky zamestnancov pri konkurze.