Colná únia ako forma integračného zoskupenia - Valenčáková, Eva
Teoretické závery o podmienkach a účinkoch vytvárania colných únií. Colná únia ako vyššia forma integračného zoskupenia ako pásmo voľného obchodu. Príklady colných únií vo svete. Teoretické východiská colnej únie.Obchodné účinky colnej únie.