Riadenie rizika vo finančných inštitúciách - Varcholová, Tatiana
Hodnotenie rizika ako súčasť modernej koncepcie riadenia rizika, ktorú je možné použiť na vyjadrenie efektov činnosti banky v neistom prostredí. Počítačová podpora riadenia rizika. Programové produkty softvérových spoločností. Produktová rada FOCUS, ktorý zahŕňa komplexný systém pre multiproduktové obchodovanie a manažment rizika.