Smrtelné marketingové hříchy podle Kotlera - Kotler, Philip
Ktoré sú najväčšie marketingové chyby a ako im predchádzať.1. Nedostatočná orientácia na trh. 2. Neporozumenie cieľovým zákazníkom. 3. Lepšie sledovanie konkurencie. 4. Nedostatočná pozornosť venovaná zamestnancom a partnerom. 5. Vyhľadávanie nových obchodných príležitostí. 6. Problémy s marketingovým plánovaním. 7. Nedostatočné prepojenie produktov so súvisiacimi službami. 8. Stratégia budovania značky a komunikačnej politiky. 9. Nedostatočná organizácia firmy. 10. Nedostatok vo využívaní nových technológií.