Specifika mezinárodního marketingu malých a středních firem - Vaštíková, Miroslava
Uskutočnenie marketingového prieskumu medzi malými a strednými firmami zaoberajúcimi sa zahraničným obchodom so sídlom na území Moravskoslezského kraja. Základným cieľom bolo poznanie rozsahu a zamerania aktivít týchto firiem z hľadiska medzinárodného marketingu a znalostí foriem podpory vývozu v ČR. Výsledky výskumu.