Vývoj obyvatelstva České republiky v roce 2004 - Kretschmerová, Terezie
Prehľad základných ukazovateľov demografického vývoja Českej republiky. Pohyb obyvateľstva. Zloženie obyvateľstva podľa veku a rodinného stavu. Sobášnosť a rozvodovosť. Pôrodnosť a potratovosť. Zahraničná a vnútorná migrácia.