Specific methods of the complex problems solution in strategic decision - Vološin, Martin
Analýza špecifík komplexných rozhodovacích problémov typických pre strategickú úroveň riadenia podniku. Analýza možností prekonávania zložitosti a neurčitosti pri kolektívnom spôsobe rozhodovania s využitím niektorých špecifických metód. Otázka zapojenia vrcholových manažérov do strategického plánovania bez straty účasti kľúčových manažérov na nižších úrovniach. Špecifické metódy, resp. prístupy skupinového strategického rozhodovania: metóda NGT, OSPS a SGT.