Migrace a suburbanizační procesy v České republice - Čermák, Zdeněk
Migrácia obyvateľstva ako dôležitá súčasť regionálnych procesov. Dlhodobé vývojové trendy migrácie v Česku. Migračný vývoj v transformačnom období po roku 1989. Suburbanizačné aspekty migrácie v Česku so zvláštnym zreteľom k pražskej aglomerácie.