Příspěvek k řízení lidských zdrojů a vytváření podmínek pro podnikání i zaměstnanost v Moravskoslezském regionu - Wagnerová, Eva
Význam ľudského kapitálu pre priemyslové podnikanie a manažment. Ľudský kapitál ako najcennejší zdroj rastu konkurenčnej schopnosti a nástroj dlhodobej perspektívy. Stručná charakteristika vybraného Moravskosleského regiónu, výsledky analýzy SWOT. Hodnotenie čiastkových analýz podľ vybraných hľadísk.