Střety marketingu jako obecný problém - Vávrová, Věra
Miesto a úloha marketingu vo firme. Všeobecné príčiny stretov. Vzájomné prispôsobenie a zladenie činností útvarov firmy. Strety prameniace z kompetencií. Ako pristupovať k riešeniu rozporov. Šesť priorít v organizácii a riadení.