Metastock ako nástroj technickej analýzy - Zahoranský, Marián
Softvérový program MetaStock ako nástroj technickej analýzy. MetaStock je softvérový program určený k vytváraniu diagramov a k analýze možností investičných produktov využívajúc nástroje technickej analýzy. Pre demonštráciu a vysvetlenie niektorých nástrojov technickej analýzy v Metastocku bola použitá a.s. Slovakofarma Hlohovec.