Kdy nasadit projektové řízení - Fišer, Roman
Projektové riadenie využívané na riadenie rozsiahlych organizačných zmien, fúzií a zavádzania zmien informačných systémov. Plánovanie projektu a stanovenie jasných cieľov. Úloha projektového manažéra. Presná definícia vstupov a výstupov. Plánovanie na základe priorít.