Verejná osobná doprava a výhľady jej rozvoja v SR - Genzor, Peter
Význam verejnej osobnej dopravy. Financovanie výkonov vo verejnom záujme a legislatívny rámec verejnej hromadnej dopravy. Základné zameranie koncepcie verejnej osobnej dopravy. Zásady koncepcie verejnej osobnej dopravy. Dopravná politika Slovenska do roku 2015.