Letecká doprava v logistickom reťazci - Hanák, Peter
Kritériá pri rozhodovaní o druhu použitého dopravného prostriedku na prepravu tovaru. Výhody leteckej dopravy na prepravu tovaru. Aké tovary sa prepravujú lietadlom. Formy a spôsoby prepravy tovaru. Podmienky, ktoré tovar určený na prepravu lietadlom, musí spĺňať. Dispozičné právo odosielateľa. Zásielky, ktorých povaha vylučuje prepravu lietadlom.