Zákon o zdravotnom poistení s komentárom - Lõldesová Motajová, Zuzana
Novela zákona o zdravotnom poistení č. 380/2005 Z.z. nadobudla účinnosť 1. 9. 2005. Zmeny sa týkajú širokej podnikateľskej verejnosti. Ide o zmeny najmä v oblasti odvodov do zdravotných poisťovní. Zákon je uverejnený v plnom znení s komentárom k zmeneným ustanoveniam.