Ekonomika SR a trvalo udržateľný rozvoj - Kurilla, Norbert
Trvalo udržateľný rozvoj (TUR) - definícia. Priority TUR. Analýza aspektov TUR - sociálny aspekt, ekonomický aspekt, environmentálny aspekt. Porovnanie industriálneho (tradičného) modelu ekonomiky a udržateľného (nového) modelu ekonomiky.