Húževnatosť sociálneho kapitalizmu - Pressburg, Adrian Peter
Stručná ekonomicko-politická charakteristika Nórskeho kráľovstva. Výsledky nórskych volieb. Nezamestnanosť v sociálnom štáte. Produktivita práce.