Logistické terminály v integrované osobní dopravě - Houda, Pavel
Prímestská železničná doprava v mestskej doprave. Intermodálne terminály slúžiace k prestupu cestujúcich na mestskú hromadnú dopravu (MHD). Funkcia a výhody intermodálnych terminálov. Spoločné tarifné podmienky pre integrovanú dopravu. Informačný systém ako efektívny článok multimodálnych terminálov.