Novely zdravotných zákonov s komentárom
Novela zákona č. 576/2004 Z.z. o zdravotnej starostlivosti, službách súvisiacich s poskytovaním zdravotnej starostlivosti - zákon č. 350/2005 Z.z., novela zákona č. 577/2004 Z.z. o rozsahu zdravotnej starostlivosti uhrádzanej na základe verejného zdravotného poistenia - zákon č. 347/2005 Z.z. a novela zákona č. 578/2004 Z.z. o poskytovateľoch zdravotnej starostlivosti, zdravotníckych pracovníkoch, stavovských organizáciách v zdravotníctve - zákon č. 351/2005 Z.z. s komentármi.