Cestu Číny na vrchol svetovej ekonomiky ohrozuje starnutie - Baláž, Vladimír
Analýza vzostupu čínskej ekonomiky. Hrozba starnutia populácie. Problémy zdrojov ekonomického rastu. Nedostatočná sieť sociálneho a zdravotného zabezpečenia. Porovnanie s vývojom v USA a v Japonsku.