Slovensko pred dverami NATO - čo na to verejná mienka? - Korčok, Ivan
Podpora slovenskej verejnosti pre vstup Slovenska do NATO. V počiatkoch bola otázka vstupu do NATO veľmi silne politicky profilovaná. Informovanie slovenských občanov o súvislostiach nášho členstva v NATO. Autorove tézy, ktoré ilustrujú verejnú mienku občanov na vstup Slovenska do NATO.