Výhody a riziká začlenenia SR do NATO - Weiss, Peter
Geopolitické výhody a riziká. Bezpečnostné výhody a riziká. Inštitucionálne a funkčné výhody a riziká. Zahraničnopolitické výhody a riziká. Hospodárske výhody a riziká. Vnútropolitické výhody a riziká. Vnútroarmádne výhody a riziká.