OECD: Stratégia pre podporu - Štafenová, Katarína
Význam priaznivého podnikateľského prostredia na prílákanie zahraničných investícií. Odporúčania BIAC, poradného výboru pre obchod a priemysel pri OECD pre tvorcov politiky v oblasti investičných stratégií a stimulov. Slovensko a stratégia pre prílev zahraničných investícií, nástroje pre zvyšovanie objemu investícií a tvorby pracovných miest a príležitostí.