III. Summit EÚ - Latinská Amerika - Karibská oblasť - Šuttová, Tatiana
Spolupráca EÚ - Latinská Amerika - Karibská oblasť. Obchodné vzťahy, história vzťahov. Summit v Riu (1999), summit v Madride (2002), summit v Guadalajare (2004). Sociálna kohézia.