Aplikácia benchmarkingu v hodnotení ľudských zdrojov - Kuchárová, Veronika
Benchmarking ako metóda hodnotenia ľudských zdrojov. Návrh postupu pre benchmarking hodnotenia ľudských zdrojov. Aplikácia benchmarkingu v hodnotení ľudských zdrojov.