NATO: medzi USA a kandidátskymi krajinami - Samson, Ivo
NATO a 11. september 2001. NATO a odvetný útok proti Afganistanu. Príspevok NATO a ostatných spojencov. NATO a americká rezervovanosť. Nové NATO a iracká kríza - nové transatlantické vzťahy.