Vplyv organizácie pracovného prostredia na prácu manažéra - Majerčák, Peter
Nedostatočné manažérske plánovanie a nedostatočná kontrola splnenia úloh má najväčší podiel na premrhaní pracovného času vo firmách. Z prieskumu vyplýva potreba efektívnejšej samoorganizácie spôsobu práce manažéra. Zodpovednosť manažérov za efektívne využívanie svojho času. Kľúčové aspekty usporiadania pracovného priestoru. Všeobecne platné princípy pri zriaďovaní kancelárie. Základné požiadavky na prácu s počítačom. Usporiadanie pracovného prostredia. Požiadavky na usporiadanie bezprostredného pracovného prostredia manažéra.