Zvyšovanie produktivity práce správnou metódou výberu zamestnanca controlingu priemyselných podnikov - Hitka, Miloš
Chápanie kontrolingu ako podsystému, koordinujúceho systém riadenia. Kontrolingový systém. Metódy výberu zamestnancov. Výberový rozhovor. Dotazník. Životopis. Výberové testy. Podniková diagnostika ako univerzálna metóda posúdenia uchádzačov. Náplň práce a požiadavky na zamestnancov kontrolingu. Pracovná náplň controllera v priemyselnom podniku.