Využitie metódy FMEA pri zlepšovaní kvality vo výrobnej etape - Gejdoš, Pavol
Dokončenie z č. 3/2004. Aplikácia metódy FMEA na vybranom výrobku. Vybrané príčiny vzniku chýb a ich hodnotenie. Použitie Paretovej analýzy. Metóda FMEA patrí k efektívnym nástrojom pri plánovaní a zlepšovaní kvality v podnikoch.