Rast konkurencieschopnosti Žilinského regiónu prostredníctvom štrukturálnych fondov Európskej únie
Realizácia projektu "Rast konkurencieschopnosti Žilinského regiónu prostredníctvom štrukturálnych fondov Európskej únie". Projekt je zameraný na aktivity na posilnenie konkurenčnej a inovačnej schopnosti Žilinského regiónu prostredníctvom podpory podnikateľských subjektov, predovšetkým malých a veľkých podnikov.