Kvantitatívny vývoj počtu medzinárodných organizácií - Grešš, Martin, 1978-
Faktory rastu počtu medzinárodných organizácií, vývoj počtu a vzájomný pomer medzinárodných medzivládnych a mimovládnych organizácií