Controlling v súvislostiach - Poniščiaková, Oľga
Metóda riadenia - kontroling a jeho úloha v podniku. Proces zavádzania kontrolingu do praxe. Podnikový kontroling. Rozbor účtovného informačného systému. Vlastnosti vnútropodnikového účtovníctva. Finanční a manažérski účtovníci. Význam vnútropodnikového účtovníctva pre kontroling.