Pohľad podnikov v SR na podnikovú stratégiu a jej vzťah k informačnej stratégii podniku - Hintošová, Aneta, 1979-
Definície stratégie. Miesto informačnej stratégie v podnikovej hierarchii. Podniková stratégia. Podnikateľská stratégia. Podiel podnikov, ktoré majú formulovanú stratégiu. Podiel podnikov, ktoré majú formulovanú informačnú stratégiu. Podiel podnikov, ktoré majú formulovanú stratégiu a informačnú stratégiu. Výsledky výskumu.