Rozvrhovanie výroby montážnej linky - efektívny nástroj štíhlej výroby v automobilovom priemysle - Kňažík, Marek
Rozvrhovanie procesov montážnych liniek a optimalizačné postupy rozvrhovania produkcie do linky sa stávajú pre montáž automobilu jedným z kľúčových prostriedkov úspechu na ceste k zavedeniu štíhlej výroby. Rozvrhovanie výrobných operácií. Úloha rozvrhovania výroby. Priradenie operácií. Vyvažovanie montážnej linky automobilu. Prípadová štúdia vyvažovania montážnej linky výroby automobilu pomocou simulácie.