Úplné znění zákona o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a o změně některých souvisejících zákonů č. 410/2004 Sb.
Znenie zákona o poistení zodpovednosti z prevádzky vozidla (zákon č. 168/1999 Sb. v znení ďalších zákonov) platného v Českej republike.