Projekt zavádzania štíhlej výroby - Gregor, Milan
Projekt zavádzania štíhlej výroby. Nové výrobné koncepty. Štíhla výroba reprezentuje japonský, strategický výrobný koncept, vyvinutý vo firme Toyota. Implementácia metód kaizen, forma trvalého zlepšovania. Kaikaku kaizen reprezentuje kaizen veľkých a dramatických zmien. Určenie proritných oblastí pre zlepšovanie, teda smerovanie, voľba počtu a poradia projektov a vhodný systém merania efektívnosti. Stratégia zavádzania štíhlej výroby.