Vzájomné vzťahy Číny a Európskej únie - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Vývoj vzájomných vzťahov. Hlavné oblasti spolupráce - v troch okruhoch: politický dialóg a dialóg o ľudských právach, ekonomické a obchodné vzťahy, spoločné projekty a rozvojové programy. Problémy vo vzájomných vzťahoch.