Komentár k Zákonu o DPH - Ondreášová, Zuzana
DPH v praxi po vstupe do EÚ. Dodanie tovaru a služby. Nadobudnutie tovaru v tuzemsku z iného členského štátu. Dovoz tovaru. Miesto dodania tovaru a služby. Miesto dodania prepravných a súvisiacich služieb vo vnútri európskych spoločenstiev a služieb sprostredkovania. Miesto nadobudnutia tovaru z iného členského štátu. Príklady. Komentáre.