Sedm let penzijního připojištění se státním příspěvkem v České republice - Křivohlávek, Václav
Penzijné pripoistenie ako súčasť dôchodkového systému Českej republiky (zákon č. 42/1994Sb. o penzijnom pripoistení so štátnym príspevkom).Trh penzijného pripoistenia. Štruktúra trhu penzijného pripoistenia z hľadiska počtu účastníkov v penzijných fondoch.