Pojištění leteckých rizik "den poté" - Záruba, Petr
Prehľad udalostí vo svete, ktoré ovplyvnili poistenie leteckých rizík. Priame a nepriame škody. Reakcia medzinárodného trhu. Praktický dopad opatrení leteckých poistiteľov. a zaistiteľov na fungovanie leteckých dopracov vo svete a v Česku.