Dôsledky teroristických útokov v Španielsku na domácu politickú scénu - Hošková, Jana
Vplyv teroristického útoku Al-Káidy v Madride 11.3.2004 na prehru pravicovej Ľudovej strany (Partido Popular) vo všeobecných voľbách. Analýza stavu politickej scény bezprostredne po teroristických útokoch. Príčina teroristického útoku na Madrid. Víťazstvo opozície - Socialistickej strany robotníkov Španielska vo voľbách.