Metody finančního modelování v neživotním pojištění jako nástroj podpory manažerského rozhodování - Sosík, Petr
Finančné modelovanie v širších ekonomických súvislostiach. Proces finančného modelovania. Faktory ovplyvňujúce trhovú hodnotu spoločnosti. Rizikové portfólio poisťovne. Vývojové etapy finančného modelovania v neživotnom poistení. Prístup DFA (Dynamic financial analysis). Štruktúra DFA modelu.