Verejná mienka v západnej Európe a jej reakcie na rozšírenie Európskej únie - Liďák, Ján
Činitele vytvárania a ovplyvňovania verejnej mienky. Význam verejnej mienky pre politickú sféru. Reakcie verejnosti na problematiku migrácie a s tým spojenú zločinnosť. Postoje verejnosti k rozšíreniu EU.